Zaglądacie do takich salonów odzieżowych
Ja czasem wpadam , bo otworzyli taki salon obok mojego domu i mam blisko. No nie powiem, kilka fajnych ciuchów mam z tego sklepu
A czy kiedyś zastanawiałaś się , jak może wyglądać osoba która miała tą rzecz na sobie Bo ja zawsze gdy coś przeglądam to się nad tym zastanawiam a jeśli ten człowiek już nie żyje i rodzina się wyzbywa rzeczy
ja uwielbiam takie salony, mam nawet swój ulubiony. Dużo ubrań w nim jest firmowych takich firm jak: H&M, Calvin Klein, Monsoon. są porozwieszane na wieszaczkach i pogrupowane. Sklep się nazywa Biga i jest w Krakowie na ul. Ułanów, polecam wszystkim :)
Nio ja często chodzę - choć z braku czasu też dawno nie byłam ale chciałabym teraz kupić sobie rurki a z braku funduszy nie stać mnie na takie ponad 100zł więc zacznę od ciucholandów a skończę na tanich sklepach:) może coś znajdę:P
ja uwielbiam chodzić do ciucholandów z moją przyjaciółką, Ona ma talent do wyszukiwania super rzeczy i robienia czegoś z niczego;)
ostatnio kupiła sobie tak świetnie buty ze aż mi dech zaparło wyglądały na warte conajminej ze 200zł a dała za nie 17zł
ja sama niestety nie umiem wyszperać niczego ciekawego, mam za mało cierpliwości, ale z Iwoną u boku zawsze wychodze zczymś fajnym i niedrogim
Alfa Pomogła: 1 raz Dołączyła: 06 Maj 2008 Posty: 88
Wysłany: 2009-04-29, 11:51
kupilam sobie wczoraj w ciucholandzie tunikę w kwiaty za 12 zł :D piękna jest :D
Ja uwielbiam tam zaglądać. Jak tylko mam czas to robię rundkę po ciuszkach i zawsze coś znajduję. Szczególnie dla córeczki czasem jakieś perełki znajdę.